Työkalut, taloustavarat ja paljon muuta – varmasti edulliseen hintaan!

Työkalut, sähkötarvikkeet sekä lvi- ja pienrautatuotteet

Valikoimissamme on työkaluja, varaosia ja muita tarvikkeita moneen tarpeeseen aivan pilkkahinnoin. Voit tehdä todellisia löytöjä jopa vain 2 eurolla! Jospa siis olisi käyttöä työkaluille tai sähkötarvikkeille, niin kipin kapin Nettopuotiin.

Taloustavarat

Meiltä löytyy mielin määrin kodin käyttötavaraa: keittiötarvikkeita, säilytyslaatikoita ja vaikka mitä, eikä hinta päätä huimaa. Tervetuloa tutustumaan valikoimaamme!

Pesuaineet

Nettopuodista saat pesuaineet edullisesti, näitähän kannattaa melkein hamstrata muutama varastoon! Valikoimassa mm. pyykinpesuaineet, kone- ja käsitiskiaineet sekä yleispuhdistusaineet.

Lelut

Leluosastoltamme löytyy kaikenlaisia kivoja leluja ja pelejä kaikenikäisille lapsille. Valikoimissa on myös leluja pienille vesipedoille, pihaleikkeihin ja harrastuksiin.

Kausitavarat

Valikoimamme vaihtelee kausien mukaan, joten kannattaa aina piipahtaa paikan päällä tutustumassa ja seurata ilmoitteluamme!

Outlet-tyyppinen poistotavara

Myymme erilaisia outlet-poistoja tukkurina sekä myymälässämme, sillä saamme käsiimme huippueriä!

Toimitusmyynti

Tilauksesta saat meiltä edullisesti esimerkiksi kodin kodinkoneet, laatat, lattiamateriaalit, tapetit sekä Teknoksen ja Tikkurilan sisä- ja ulkomaalit. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Ota yhteyttä »